Home Annonce En unik skioplevelse

En unik skioplevelse

0
En unik skioplevelse

Hvis du er på udkig efter en unik skioplevelse, skal du ikke lede længere end til byen Val Thorens. Denne charmerende franske by er bygget på konceptet “Ski au pied” – hvilket betyder “ski til og fra døren”. Her kan du nemt hoppe på dine ski og glide direkte ind i et af verdens bedste skiområder. Val Thorens har gennemgået en stor udvikling i de seneste år, hvor der er blevet bygget nye chalets og renoveret gamle lejligheder. Dette har givet byen et stort løft, ligesom der er kommet flere kvalitetsrestauranter at vælge imellem.

Ski au pied er et unikt koncept, der giver gæsterne mulighed for at nyde det bedste fra begge verdener – skiløb og après-ski. Ski au pied ligger i hjertet af de franske alper og tilbyder direkte adgang til pisterne samt en række afterski-aktiviteter. Ski au pied er opfundet af skientusiasten Philippe Blanc og er den perfekte måde at nyde en skiferie i Val Thorens på.

I modsætning til traditionelle chalets har gæsterne på Ski au pied deres eget private skiopbevaringsrum, komplet med ski, støvler og stave. Det betyder, at gæsterne blot kan træde ud af deres værelse og ud på pisterne. Og efter en dag på bjerget kan de nyde et glas vin eller en øl i Ski au pied-baren, inden de går tilbage til deres værelse for at få noget velfortjent hvile. Ski au pied er virkelig den ultimative måde at nyde en skiferie på!

Hvad skal du lave i Val Thorens, når du ikke står på ski

Val Thorens er en malerisk bjergby, der er kendt for sit skiløb i verdensklasse. Byen har dog meget at tilbyde besøgende, selv når der ikke falder sne. I sommermånederne er vandreture og mountainbiking populære aktiviteter, og der er adskillige stier af forskellig sværhedsgrad, der passer til alle niveauer.

For dem, der foretrækker et langsommere tempo, er der også masser af naturskønne vandreture, og mange af restauranterne og barerne har terrasser, hvor man kan nyde solen. Om aftenen er der et livligt afterski-miljø med masser af barer og klubber at vælge imellem. Alternativt kan du se et show i det lokale teater eller prøve lykken på kasinoet. Uanset hvad du interesserer dig for, kan du helt sikkert finde noget at underholde dig med i Val Thorens.