Home Annonce 3 gode råd til livsstilsændringer

3 gode råd til livsstilsændringer

0
3 gode råd til livsstilsændringer

Vil du gerne i gang med livsstilsændringer i dit liv, har vi her fundet et par gode råd til dig, som kan være en fordel at læse.

Læs mere om og se gamle danske film hos C More.

Tag beslutningen i dag

For det første gælder det om at træffe beslutningen om en livsstilsændring. Og det skal gerne ske i dag. Ikke noget med at udskyde det til juleaften, dit nytårsforsæt eller til din næste fødselsdag. Hvis du vil gøre noget ved det, og hvis du mener det alvorligt, det med dine livsstilsændringer, så tager du beslutningen i dag og gør dermed også noget ved det i dag. Det andet er bare at udskyde den svære beslutning, og det kommer der sjældent noget brugbart ud af.

Gør noget ved det her og nu

Når du så har truffet beslutningen om, at du gerne vil have en ny livsstil, at du gerne vil stoppe med at ryge, spise sundere, motionere mere eller hvad det nu kan være, gør du noget ved det med det samme.

Er det fx at stoppe med at ryge, så smider du dine cigaretter ud i dag og stopper med det samme. Hvis du ikke tager en konsekvens af din beslutning om en livsstilsændring med det samme, er der meget få chancer for, at det rent faktisk ender med at blive til noget. Så kommer du aldrig til at opfylde din drøm om disse livsstilsændringer.

Du skal bare lige igennem den første uge

Det sværeste ved en livsstilsændring vil du helt klart opleve i løbet af de første par dage eller den første uge. Men du vil også opleve, hvor meget nemmere det bliver for dig, når du bare lige er kommet igennem den første hårde periode.

Det er svært at droppe en dårlig vane, men det er som regel kun svært i den første tid. Inden længe vil det blive den nye normale hverdag for dig, og selvom du kan have lyst til at dykke ned i den dårlige vane igen fra tid til anden, vil det efter en uge ikke længere være en besættelse for dig, som det kan være i løbet af de første par dage.