Home Nyheder Få mere tid til film i hverdagen

Få mere tid til film i hverdagen

Få mere tid til film i hverdagen

Mere fritid er noget, de fleste af os godt kunne tænke sig. Der er ofte mange ting, der skal nås i løbet af en dag, og det efterlader ikke altid særlig meget tid til at sætte sig ned og finde en god, gammel film frem at se. Men der er faktisk mulighed for at skabe mere tid til dig selv og hobbyerne, når du har fri. Det gælder bare om at kende til de rette løsninger. 

Få nyheder, når det passer dig 

Hvis du har en vane med at sætte dig foran fjernsynet for at se nyheder klokken 21 hver aften, har du måske ikke overvejet muligheden for at få dagens nyheder andre steder fra. For når man har et fast tidspunkt, man ser nyheder, efterlader det ikke så meget fleksibilitet i løbet af aftenen, og det kan derfor være svært at finde tiden til også at se en god, gammel film. 

Heldigvis er der mulighed for både at blive opdateret om dagens nyheder og stadig have tid til at se film. Det gælder bare om at få nyhederne fra en anden kilde. Her er der masser af gode og gratis online nyhedskilder, som du kan læse, når det passer dig. Så kommer det ikke i vejen for andre aftenplaner. 

Hurtig og nem madlavning 

En ting, man er nødt til at bruge tid på hver eneste aften, er madlavning. Og det er langt fra alle, der synes det er super sjovt at lave aftensmad. Men det kan heldigvis gøres både rigtig hurtigt og nemt og uden, at du behøver at gå på kompromis med kvaliteten af maden. 

Hvis du bestiller måltidskasser, slipper du får at lægge madplaner og købe ind. Du få fødevarerne leveret lige til døren sammen med en opskrift. Det betyder, at du blot skal følge opskriften, og så står du med et lækkert, hjemmelavet måltid. Og det er muligt at få måltidskasser med måltider, der er hurtige, at tilberede. 

Udnyt lokale begivenheder 

Der er ikke noget værre end at finde ud af, at der har været en begivenhed relateret til gamle film, som man har misset. Derfor er det en rigtig god idé at sørge for at holde sig lidt opdateret med de lokale nyheder. Det kunne for eksempel være ved at læse Randers Amtsavis. Så sikrer du dig, at du ikke misser, når der er festivaler, screenings, forelæsninger eller andre spændende begivenheder relateret til gamle, danske film.