Home diverse Iværksættertrenden stiger blandt unge

Iværksættertrenden stiger blandt unge

0
Iværksættertrenden stiger blandt unge

De seneste år har der været en stigning i den danske iværksætterkultur. Flere og flere unger springer ud som iværksættere, og det skyldes især, at det er blevet at åbne ny virksomhed i Danmark. De unge har gode vilkår for at blive iværksættere, og det er universiteterne blandt andet at takke for, de stiller nemlig gode rammer til rådighed for dem, der drømmer om at hoppe med på iværksætterbølgen. 

Stigende iværksættertrend blandt unge

Flere unge studerende springer ud som iværksættere, og det er til stor gavn for det danske erhvervsliv. Den stigende iværksættertrend blandt unge kan også mærkes på universiteterne, hvor der har været en stigende interessere for innovation og iværksætteri. Den stigende interesse for innovation og iværksætteri skyldes især, at mange går med en drøm om at blive selvstændige og opfinde nye produkter eller koncepter.

Det er særligt Danmarks Tekniske Institut (DTU) der har hjulpet mange nye iværksættere på vej. DTU har siden 1999 hjulpet studerende med at åbne over 2000 nye virksomheder, og det har altså generet en hel del kroner i omsætning. Der er samtidig også kommet flere og flere services, der har gjort det nemmere at springe ud som iværksætter.

Hop med på trenden

Hvis du også går og drømmer om at blive iværksætter, så er der hjælp at hente, så din iværksætterdrøm kan blive til virkelighed. Har du opfundet et nyt produkt eller et nyt koncept, så er det samtidig værd at have in mente, at sådanne unikke opfindelser er værd at beskytte.

Når først din virksomhed er oprettet, så er det værd at tjekke op på, hvad det vil sige at varemærkeregistrere og patentbeskytte. Begge dele er vigtige, hvis din virksomhed har et unikt kendetegn eller en unik opfindelse. Varemærkeregistrering beskytter virksomhedens varemærke, så har du fundet på et unik slogan eller logo, som skal kendetegne din virksomhed, så er det med registrere varemærket så hurtigt som muligt, så varemærket forbliver unikt.